Životné poistenie

Pre vypracovanie ponuky budeme potrebovať niekoľko údajov.

Váš druh príjmu
  • - vyberte si z možností -
  • Zamestnanec
  • SZČO
Field is required!
Field is required!
Váš vek
Field is required!
Field is required!
Váš čistý príjem
Field is required!
Field is required!
Vaše mesačné záväzky
Field is required!
Field is required!
Máte deti?
Field is required!
Field is required!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Pár dôvodov pre životné poistenie

Či ste slobodný, alebo ženatý a máte deti, alebo máte partnera či iných príbuzných, ktorí sú od vás finančne závislí, mať životné poistenie môže byť dôležité. Životné poistenie poskytuje ochranu pred rôznymi rizikami. Môže pomôcť poskytnúť Vám a Vašim blízkym prístup k peniazom, keď budú potrebné.

Pochopenie životného poistenia vám môže pomôcť naplánovať dlhodobé finančné potreby vašej rodiny. Tu je pár dôvodov, prečo je životné poistenie dôležité.

1. Môže pomôcť finančne ochrániť vás a vašu rodinu
Životné poistenie má pomôcť chrániť finančnú budúcnosť vašej rodiny. Aj keď máte úspory, je nepravdepodobné, že by to stačilo na pokrytie rodinných výdavkov na niekoľko rokov či dokonca desaťročí, ak by sa vám niečo nečakane stalo. 

2. Môže nahradiť stratený príjem

Či ste zamestnancom, ste samostatne zárobkovo činná osoba alebo vlastníte malú firmu, váš príjem môže pokrývať časť alebo dokonca všetky denné potreby vašej rodiny.

Poplatky za bývanie, jedlo, služby, oblečenie, údržbu auta a zdravotnú starostlivosť sú pravdepodobne súčasťou vášho mesačného rozpočtu a aj bez vášho príjmu bude vaša rodina stále musieť pokryť tieto výdavky. Dávka pri chorobe, úraze alebo úmrtí zo životnej poistky môže pomôcť poskytnúť finančné prostriedky, ktoré môžete potrebovať na pokrytie týchto výdavkov. Pri zvažovaní svojich možností možno budete chcieť pouvažovať nad použitím kalkulačky životného poistenia, ktorá vám pomôže určiť, aké životné poistenie budete potrebovať.

3. Môže pomôcť vašim blízkym splatiť dlhy
Niektoré typy dlhov nezmiznú, keď zomriete, čo znamená, že vaši blízki budú musieť použiť peniaze z vášho majetku alebo predať iné aktíva, aby ich pokryli. Mohlo by tak zostať menej peňazí na zaplatenie výdavkov.

Životné poistenie môže pomôcť vašim blízkym zaplatiť akýkoľvek dlh, ktorý zanecháte, vrátane dlhu z kreditnej karty, obchodného dlhu, osobných a/alebo vzdelávacích pôžičiek a hypotekárneho dlhu. V čase, keď sa vaši blízki už vyrovnávajú s vašou stratou, vám životné poistenie môže pomôcť zmierniť niektoré finančné bremená, ktoré môžu zažiť po vašom odchode.

Chráňte budúcnosť svojej rodiny pomocou životného poistenia

Pri vytváraní dlhodobých finančných plánov vám môže pomôcť pochopenie životného poistenia a toho, koľko krytia budete potrebovať. Vytváranie plánov na podporu finančnej stability vašej rodiny v prípade, že prídete o časť, alebo celý svoj príjem, môže pomôcť zmierniť stres a bremeno už aj tak ťažkého obdobia. V závislosti od vašich finančných cieľov a potrieb môže byť životné poistenie dôležitou súčasťou tohto plánu. Ak chcete získať ďalšie informácie, neváhajte nás kontaktovať.